27.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ella Dvornik u zavrzlami s bankama: Da me dosad nisu odbijale, sad...

Ella Dvornik u zavrzlami s bankama: Da me dosad nisu odbijale, sad bih imala stan bez lipe duga

Influencerica Ella Dvornik se sa suprugom Charlesom Pearceom i njihovim kćerima Balie Dee i Lumi Wren preselila iz Zagreba u Istru, gdje su kupili obiteljsku kuću. Naišla je na razne zavrzlame oko dobivanja kredita i probleme kako bi uopće ostvarila pravo na kredit.

“Bizarna stvar koja mi se uvijek mota po glavi jest da sam u zadnjih pet, šest godina, otkad sam se vratila u Zagreb, više plaćala najam nego što sad plaćam kredit za kuću na moru. Sjećam se kad sam prvi put tražila kredit, pa su mi rekli da ne mogu toliko dobiti iako je rata bila manja nego što sam tada davala za stan. I mnogo ljudi tako živi cijeli život, drugima otplaćuju kredit, a svoj ne mogu dobiti. Jako bizarno vrijeme. Ja sam se isto otelila da dobijem iako sam uredno plaćala i kreditne kartice i najam i režije i sve ostale izdatke”, napisala je Ella na Instagramu.

“Prošla sam, vjerujte, sve banke i opcije. I naravno da mi je zadnja opcija bila najuspješnija”, dodala je Ella. Istaknula je i kako su joj peripetije s kreditom uništile doživljaj preseljenja i novog doma.

“Iako bih sad trebala odahnuti i uživati u tome što sam svoja na svome, ne mogu se otresti činjenice koliko mi je to cijelo iskustvo i proces malo uništilo doživljaj. Vjerujem da će se mnogi od vas s time poistovjetiti jer vjerojatno kroz to prolazite i sami”, napisala je Ella.

Ubrzo joj se nakon objave javio jedan obožavatelj.

“Pa ti si onda zapravo mogla kupiti još jednu kuću s novcima koje si davala za najam”, komentirao je pratitelj na Ellinu objavu. Ella mu je odgovorila da nije mogla baš kuću, ali stan je mogla bez problema.

“Ne bih sad imala ni lipe duga”, zaključila je Ella, piše Net.hr

Najnovije

Još iz rubrike