29.1 C
Zagreb
Naslovnica Sport Zabrinjavajuće vijesti iz Rovinja: Luka Modrić propustio trening Hrvatske

Zabrinjavajuće vijesti iz Rovinja: Luka Modrić propustio trening Hrvatske

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je danas trening u Rovinju, a glavna je vijest to što nije trenirao kapetan Luka Modrić, piše Večernji list.

Kapetan je istrčao na teren i odradio zagrijavanje. Izbornik je zatim podijelio reprezentaciju u dvije momčadi i tu Luka nije igrao.

Iz HNS-a su kasnije objavili da je Modrić posljednjih 20 minuta imao zaseban program, s obzirom da je drugi dan nakon utakmice s Engleskom. Po onome što je izbornik nagovijestio oko sastava, izgleda da Lovren ulazi umjesto Ćalete-Cara.

Kritizirani Gvardiol ostaje na poziciji lijevog beka, možda zato što je Barišić ozlijeđen. U sredini veznog reda su bili Kovačić i Pašalić (koji je vjerojatno čuvao mjesto Modriću) što znači da je iz momčadi ispao Brozović.

Iznenađenje za Čehe mogao biti biti Brekalo na desnom krilu. Iza dvije špice trebao bi biti Vlašić, lijevo Perišić, a u špici bi, po ovom treningu, trebao ostati Ante Rebić. Dakle, ključno pitanje svih pitanja: što je s Modrićem? Je li riječ o ozljedi ili samo zamoru materijala?, pita se Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike