27.8 C
Zagreb
Naslovnica Sport Ronaldo stvarno mrzi Coca Colu: Pogledajte što je učinio s bočicama na...

Ronaldo stvarno mrzi Coca Colu: Pogledajte što je učinio s bočicama na konferenciji za medije

Cristiano Ronaldo stvarno mrzi Coca Colu.

Portugalci se zagrijavaju za prvu utakmicu na Euru u utorak protiv Mađarske (18 sati) u prvom kolu skupine F, a kapetan portugalske reprezentacije pojavio se na konferenciji za medije, što je običaj u većini reprezentacija dan uoči utakmice, međutim ono što je Cristiano na njoj učinio nije baš.

Naime, Coca Cola kao službeni sponzor Europskog prvenstva ima pravo na reklamiranje na presicama i to masno plaća, ali Ronaldo toliko mrzi to popularno gazirano piće da ga ne može na oči vidjeti. Ne samo figurativno, izgleda i doslovno jer je pokupio bočice i sklonio ih u stranu.

„Coca Cola, pih,“ promrmljao si je u bradu nešto u tom stilu sklanjajući bočice.

Svojedobno je vlastitom djetetu, najstarijem sinu Cristianu zabranio piti Coca Colu i jesti čips jer za njega želi najbolje…

„Ponekad voli uzeti bocu Coca Cole ili vrećicu čipsa i to me izuzetno ljuti, želim mu samo najbolje, želim mu da postane najbolji u onom što odluči biti, a ako to želi i on, mora se prestati hraniti loše,“ bjesnio je u mikrofon novinara Marce prošle godine.

Nije poznato kako će tvrtka reagirati na Ronaldov odnos prema službenom sponzoru Eura, ali sigurno im se neće svidjeti, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike