30.4 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Ćorić napao Možemo!, Oreščanin mu žestoko odgovorio: Odlazi već jednom!

Ćorić napao Možemo!, Oreščanin mu žestoko odgovorio: Odlazi već jednom!

Ministar Tomislav Ćorić na Twitteru je kritizirao platformu Možemo! i novu Upravu Zagrebačkog Holdinga koju je jučer imenovao zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

“Čestitke MOŽEMO na uspješno provedenom javnom natječaju i prvim kadrovskim rješenjima! Svo znanje iz 17.000 knjiga, zapravo skoro 18.000, minus oko 2.000 koje su dislocirane, bit će pretočeno u rad u korist građanki i građana Zagreba. (tć)”, napisao je Ćorić.

Ćorić je u objavi aludirao na novog šefa Uprave Holdinga Nikolu Vukovića, čiji je sin Vuk Vuković jučer na Facebooku objavio kako mu je u obrazovanju i razvoju puno pomogao otac sa svojom bibliotekom od 17 tisuća knjiga.

Ćoriću je brzo stigao i odgovor Dražena Oreščanina, izvršnog direktora Glasa poduzetnika, koji je ukazao na činjenicu da Ćorić u radnom vremenu, umjesto da se bavi poslom za koji je plaćen, objavljuje politikantske fore.

“Tako je, svakako se Tomašević treba obratiti (tć)-u za kvalitetno namještanje javnih natječaja i zapošljavanje podobnih musavih članova mladeži HDZ-a bez jednog dana radnog staža kao savjetnika u MINGO! I to ne jednog, nego barem dvojicu! Uhljeb je uhljeb, ali dvaput je dvaput!

Umjesto da se (tć) bavi svojim poslom u ministarstvu za koji ga mi građani plaćamo, on u svoje RADNO VRIJEME tvita ovakve jeftine politikantske fore? Sramota! Ćoriću, odlazi već jednom!” napisao je Oreščanin na Facebooku, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike