18.9 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Javio se šef zadarskog stožera koji kaže da je Vili Beroš u...

Javio se šef zadarskog stožera koji kaže da je Vili Beroš u kafiću ostao dužan: Ja sam dodao te dvije kune!

Ministar je u razgovoru za DNEVNIK.hr rekao da će tužiti one koji tvrde da su on i supruga ostali dužni.

“Ostavili smo 22 kune, potpuno jasno, i otišli. Tko god tvrdi da nismo ostavili novac ću ga tužiti jer ja nisam imao sitnog pa je moja supruga izvadila dvije kune u komadu”, napomenuo je Beroš.

No dogodio se obrat u priči. Voditelj zadarskog Stožera civilne zaštite kaže – on je bio taj koji je Beroševom računu dodao dvije kune.

Mate Lukić za DNEVNIK.hr govori da je dodao dvije kune koje su nedostajale kako konobarice ne bi imale problema s inspekcijom. ”Mi smo došli obaviti nadzor. Konobarice su kazale da nedostaju dvije kune koje sam im ja onda dao. Samo sam im htio olakšati, znam da je Porezna uprava nemilosrdna”, pojasnio je Lukić.

Dodaje kako su konobarice kazale da je Beroš taj koji nije ostavio dvije kune, već samo 20 i da je vikao. ”Vlasnik kafića mi je rekao da konobarica ima potvrdu liječnika s kojom ne mora nositi masku zbog respiratornih problema. Naš zapisnik je čist, nije bilo grešaka”, istaknuo je.

Neki od svjedoka su nam ranije rekli da se ministar zdravstva Beroš derao na konobaricu te joj kazao da je bezobrazna nakon što joj je rekao da treba nositi masku. Za DNEVNIK.hr, Beroš sve demantira.

”Očevici mogu tvrditi svakako. Reagirao sam jer su u kafići bili stranci koji su imali maske, doduše ispod nosa. I sam sam imao masku, i kada sam sjeo objesio sam je na košulju. Lijepo sam zamolio i mladu damu i njezinu kolegicu zbog drugih da stave masku. Rekao sam da nažalost to tako ne može biti. Nisam rekao da je bezobrazna, samo da to nije primjereno i da svojim primjerom moramo pokazati kako se odnosimo prema gostima”, iznio je svoju stranu priče Beroš.

Vlasnik kafića Josip Kadija se ispričao zbog incidenta. ”Poznato je koliko se ovdje o svemu vodi briga. Dogodio se u nedjelju nesretan splet okolnosti, djevojka koja je posluživala ministra zaista masku ne smije nositi, a druga ju je na kratko skinula jer je bilo iznimno sparno. Baš se ‘potrefilo’ da je sve tako ispalo, a svi, bez iznimke, inače poštujemo sve mjere Stožera. Upućujem još jednom isprike ministru i bilo kome tko se u tom trenutku na Trgu osjećao nelagodno”, rekao je Kadija, prenosi Slobodna Dalmacija.

Nakon što ispričao svoju verziju događaja, ministar Beroš je rekao kako je za njega priča završena, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike