23.2 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Dok varaždinska bolnica nema za plaće, ravnatelj na godišnjem: Poručujem mu da...

Dok varaždinska bolnica nema za plaće, ravnatelj na godišnjem: Poručujem mu da se lijepo odmori i uživa na odmoru

Varaždinski župan Anđelko Stričak održao je konferenciju za medije na kojoj se osvrnuo na probleme u kojima se nalazi Opća bolnica Varaždin.

“Ravnatelj je u petak obavijestio pročelnicu Božić da na računu ima 19.829.000 kuna i da mu još 8,5 milijuna kuna fali za isplatu plaća. Održali smo kolegij pročelnika i zamjenika ravnatelja Opće bolnice jer gle čuda – ravnatelj nas je obavijestio o tome da mu fali 8,5 milijuna i otišao na godišnji”, rekao je župan, dodavši kako će se plaće sigurno isplatiti, a poruku je poslao i ravnatelju Nenadu Kudeliću, piše Varaždinski.

“Poručujem mu da se lijepo odmori i uživa na godišnjem. Mi ćemo ovo danas ili sutra riješiti. Ljudi su svoje plaće zaradili i bit će sigurno isplaćene. Probleme nismo stvorili mi. S njima nismo sretni, ali ćemo ih riješiti. Apeliram za malo strpljenja. Sve će biti riješeno”, poručio je Stričak.

“Razgovaramo s ministrom zdravstva. Plaće će biti na vrijeme, možda s danom zakašnjenja. Do srijede će biti sigurno”, kazao je.

Na upit vidi li Kudelića i dalje kao ravnatelja Opće bolnice odgovorio je: “O tome ćemo razgovarati kad se odmori, da dođe svjež i odmoran za razgovor”, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike