18.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Uputa gradonačelnika Tomaševića redarima u vezi s praćenjem utakmica

Uputa gradonačelnika Tomaševića redarima u vezi s praćenjem utakmica

Iz ureda zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića poslali su priopćenje u vezi s praćenjem utakmica Europskog prvenstva u nogometu. Kako ističu, izdana je uputa komunalnim i prometnim redarima da intenziviraju suradnju s Policijskom upravom zagrebačkom i Državnim inspektoratom.

“Sektor za komunalno i prometno redarstvo Grada Zagreba izdao je uputu komunalnim i prometnim redarima da, uzevši u obzir produženi rad ugostiteljskih objekata te održavanje Europskog prvenstva u nogometu, a samim time i niza događanja na javnim mjestima, pojačaju komunalne aktivnosti i aktivnosti vezane uz promet u mirovanju te da predvide pravovremeno dovoljan broj operativnih izvršitelja.

Isto tako, komunalni i prometni redari upućeni su da intenziviraju suradnju s Policijskom upravom zagrebačkom i Državnim inspektoratom. Grad Zagreb će osigurati dovoljan broj redarske službe za pružanje pomoći građanima i usmjeravanje građana te osigurati nazočnost hitne službe na mjestima javnog okupljanja, te na taj način uložiti dodatne napore u poštivanje epidemioloških mjera koje su na snazi.

U duhu preporuka Nacionalnog stožera pozivamo sugrađane da poštuju sve preporuke Nacionalnog stožera u smislu zaštite zdravlja, a nadležne će gradske službe poduzeti dodatne napore i ojačati suradnju s nadležnim državnim tijelima koji su članovi Stožera civilne zaštite Grada Zagreba kako bi se građanima osigurala podrška u zaštiti njihovog zdravlja.”, stoji u priopćenju, prenosi HRT.

Najnovije

Još iz rubrike