25 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Kedžo otkrio da mu se javlja sve više muškaraca, te što sve...

Kedžo otkrio da mu se javlja sve više muškaraca, te što sve obožavateljice rade zbog njega

Damir Kedžo ovih je dana u pripremama za čak tri lipanjska koncerta. Uz to ima i novu pjesmu, a broj njegovih obožavateljica povećava se svakog dana. Kedžo ja za InMagazin govorio o obožavateljicama, ljubavi, ali i kako se nosi s gubitkom voljenih osoba.

– Mnoge žene su mi pisale, ali ono što je interesantno i neki muškarci su se javili kaže – gledam sa curom spot, uspio si i mene rasplakati, kazao je Kedžo koji je nedavno predstavio emotivnu baladu “U meni”.

– Bilo je i takvih, ali trenutno ne, trenutno sam sretan sam sa sobom i lijepo mi je. Ja sam zaljubljen u život, u sve što radim, zaljubljen sam u ove koncerte što pripremamo i činjenicu da ću napokon stupiti pred publiku, kaže pjevač koji će napokon će stupiti pred publiku 12. lipnja u Varaždinu, 17. u Zagrebu, a 24. u Rijeci.

Prije dva mjeseca Kedžo je ostao bez bake, a taj ga je gubitak posebno pogodio. – Gubitak voljene osobe je nešto što svi prođemo u životu i mislim da se svatko može poistovjetiti s tom tugom koju sam ja osjetio u tom trenutku jer je zbilja bilo brzo i nenadano i sve što me je naučila nosim i osjećam je ovdje i nikad neće nestati, kaže Damir.

Velika potpora su mu i obožavateljice. – Ima ih dosta i jako su ažurne, jako su aktivne, čak sam čuo da imaju zajedničku grupu na instagramu gdje one sve to dijele, jako mi je drago zbog toga. Svake godine ih je sve više i više dođe svako malo neka poruka ja sam otvorila/otvorio fan page’, priča. A bilo je među njima i onih koje su otišle korak dalje u namjeri da se približe Kedži.

-Dogodilo se da mi je jedna kampirala pred stanom tri dana, evo to mi se dogodilo, otkrio je, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike