22 C
Zagreb
Naslovnica Gospodarstvo Vinski mjesec Osječko-baranjske županije

Vinski mjesec Osječko-baranjske županije

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije u suradnji s turističkim zajednicama Baranje, grada Đakova, općine Erdut i Feričanci organizira Vinski mjesec Osječko-baranjske županije u periodu od 12.6. do 10.7.2021.

“Vinski mjesec nudi različite programe i ove godine u formatu – 4 vinogorja, 4 vikenda vinskog hedonizma. Program se otvara s vinogorjem Baranja, gdje se družimo od 12. do 13.06. Turistička zajednica Baranje otkriva ljepotu vinograda kroz „Wine&Walk Baranja“ 12.6., a dio podruma otvara svoja vrata ljubiteljima vina.

Idući vikend rezerviran je za Đakovačko vinogorje i podrume Mandićevca i Trnave gdje uživamo od 18. do 20.6. uz koncerte na otvorenom za manje grupe, Malu školu vina i program Đakovačkih vezova. Vikend iza toga, u subotu 26.06. proslavit ćemo Međunarodni dan rijeke Dunav uz otvorene podrume u vinogorju Erdut. Vraćamo se opet vikend 3. i 4.7. u krilo vinske majke Baranje uz otvorene podrume, Male škole vina i druge programe.

Otkrivamo novu vinsku priču i kušamo što nudi vinogorje Feričanci u subotu 10.7. Isti dan u večernjim satima, družimo se 10.7. na Večeri vina i umjetnosti u Osijeku, jednom od najpopularnijih gradskih događaja”, piše Osječko-baranjska županija.

Najnovije

Još iz rubrike