30.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno HDZ žestoko po Milanoviću: Iskompleksirani luzer, član beogradske Partije, sramotio našu zemlju...

HDZ žestoko po Milanoviću: Iskompleksirani luzer, član beogradske Partije, sramotio našu zemlju s Lex Perković…

HDZ je na svom službenom fb-profilu žestoko udario po Zoranu Milanoviću, nakon njegovih današnjih izjava:

“Odavno više nema Titove garde u kojoj je u Beogradu ušao na vlastiti zahtjev u Partiju, no očito su Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću!

Nakon što je Milanović kao prononsirani ljevičar i član beogradske Partije ignorirao Dan državnosti 🇭🇷 i nakon što je propala njegova ,,slavna” inicijativa o uklanjanju proslave pobjedničke Oluje iz Knina, i danas ,,prekaljeni ratnik” nastavlja s primitivnom retorikom i lažima o #HDZ i predsjedniku Andrej Plenković. I to čini prigodom posjeta svom koalicijskom partneru iz Mosta – Miri Bulju.

Po običaju, Milanović se ponaša kao iskompleksirani luzer. I dalje je opsjednut Plenkovićem, još od poraza 2016. godine.
„Prekaljeni ratnik“ koji tvrdi da politika treba kontrolirati tajne izvide, koji je sramotio našu zemlju s Lex Perković u cilju sprječavanja procesuiranja udbaških egzekutora, koji traži da partije i stranke postavljaju suce & koji svakodnevno krši 🇭🇷 zakone – posljednja je osoba koja može govoriti o pravosuđu.

Sva nadležna tijela neovisno i neometano rade svoj posao, što je jedini način da izvidi i istrage dovedu do razotkrivanja i procesuiranja kaznenih djela. Milanovića to čudi, možda i zato jer pravosuđe nije tako funkcioniralo u razdoblju SDP-ove Vlade koju je vodio.

Činjenica da u mandatu ove #VladaRH pravosudna tijela svoj posao rade samostalno i neovisno ono je što najviše muči Milanovića. Činjenica da DORH pokreće postupke bez utjecaja politike izbija mu tezu koju često koristi – da HDZ stoji iza hrvatskog pravosuđa. Ta mantra je već niz godina srž njegove politike, a istinska borba protiv korupcije i neovisni rad pravosuđa najbolja je potvrda da Milanović laže”, napisao je HDZ.

VIDEO Milanović o sucima: Sve će se to dokazati u HDZ-ovom pravosuđu za 20 godina, ima vremena, možda netko od nas još bude živ, u Manolićevim godinama

Najnovije

Još iz rubrike