20.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Zaljubljujete se u krive? Ova 4 znaka Zodijaka to najčešće rade

Zaljubljujete se u krive? Ova 4 znaka Zodijaka to najčešće rade

Mnogo je znakova upozorenja i crvenih zastavica na početku veze, ali skloni ste ih ignorirati zbog ljubavi prema partneru. Ova četiri znaka lako padnu u ovu zamku. Provjerite jeste li među njima.

Ovan

Rođeni u ovom znaku vole biti na vrhu, bilo to na profesionalnom planu ili osobnom. Mogli bi hodati s nekim samo da bi bili popularni ili da pokažu da su uspjeli doći do takvog ulova. Stoga bi mogli pasti na nekoga isključivo na temelju njihove popularnosti, a ne osobnosti.

Blizanci

Blizanci imaju potrebu biti okruženi ljudima. Ne sviđa im se ideja da budu sami. Tako se u borbi protiv svoje samoće mogu upustiti i u ljubavnu vezu. Zaljube se u skoro pa bilo koga i počnu izlaziti s njima samo da se ne bi osjećali usamljeno.

Rak

Budući da su Rakovi osjećajni, lako će pasti na nekoga tko im pruža i najmanju pažnju i ljubav. Jako se vežu za njih i na kraju im se slomi srce kad saznaju da je to bilo samo ‘igranje s njihovim osjećajima’.

Strijelac

Strijelci žele nekoga tko će im dati slobodu. Žele nekoga tko ih neće gušiti. Oni uvijek padaju na one ‘nedodirljive’ i koji ne pokazuju nimalo interesa za njih, piše Pink Villa, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike