22 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Ubila je supruga, a zatim mu odrezala spolni organ i ispržila ga...

Ubila je supruga, a zatim mu odrezala spolni organ i ispržila ga na tavi: To je bilo u samoobrani

Žena koju se sumnjiči da je ubila supruga, a zatim mu odrezala penis i ispržila ga na tavi uhićena je u Brazilu.

33-godišnju Dayane Cristinu Rodrigues Machado policija je uhitila 7. lipnja u brazilskom Sao Goncalu gradu u blizini Rio de Janeira. Policajci su pozvani u kuću para te su unutra pronašli beživotno, golo i unakaženo tijelo žrtve. Identificiran je samo po imenu Andre.

Prema navodima policajaca, supruga mu je odrezala penis i ispržila ga u sojinom ulju u tavi, piše Daily Mail.

Prema policijskim izvješćima, vjeruje se da se zločin dogodio oko 4 sata ujutro nakon što se par posvađao oko prekida veze. Policajci su s mjesta događaja zaplijenili kuhinjski nož za koji vjeruju da je njime ubijen muškarac.

Prema izvješćima, par je bio zajedno 10 godina, a iako su bili razdvojeni zadnje dvije godine i dalje su povremeno bili u vezi. Imaju osmogodišnjeg sina i petogodišnju kćer, a zajedno su vodili i pizzeriju, piše portal UOL. Nije jasno jesu li djeca bila prisutna u vrijeme zločina.

Odvjetnica uhićene žene Carla Policarpo rekla je da je muškarac prijetio njenoj klijentici te da ga je ubila u samoobrani: “Nije prihvatio kraj veze i rekao je da ako ona ne može biti s njim, ne može biti ni s kim”, rekla je odvjetnica i dodala da se njena klijentica kaje.

Sestra ubijenog muškarca Adriana Santos kaže kako je osumnjičena 33-godišnjakinja ubila njezinog brata iz osvete jer ju je varao.

Rođaci su medijima otkrili da se par neprestano tukao, a Machado je jednom prilikom svog supruga prijavila policiji, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike