32.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Lovren i Kramarić skupa na fotki pravi su melem za ženske oči,...

Lovren i Kramarić skupa na fotki pravi su melem za ženske oči, ali Dejan je Andreju zabranio nešto za sljedeće fotkanje!

Dejan Lovren i Andrej Kramarić fotografirali su se zajedno i pokazali isklesana tijela, a i pohvalili svojim plivačkim uspjehom.

Naime, oni su objavili sliku iz Rovinja gdje se hrvatska nogometna reprezentacija priprema za Europsko prvenstvo i otkrili da su otplivali 250 metara za tri minuta i 10 sekundi.

“Sumnjali, a rekordi se ruše. Lova na stol!!! Dejan Lovren, dobra pratnja, ali drugi put navigaciju ponesi. Dva Michaela Phelpsa, kao ribe u vodi”, napisao je Kramarić.

“Sumnjali su u nas, a rušimo rekorde…lagano vadite gotovinu večeras, ekipa. 3’10 – 250m. Bravo, Andrej Kramarić. Molim te, sljedeći put bez ovih kupaćih”, istaknuo je Lovren.

“Prebili smo more”, dodao je Dejan. Otkrio je i tko je najmanje vjerovao u njegov uspjeh. “Moj vlastiti prijatelj je najviše sumnjao, ali zato sad znam kako se osjećam”, napisao je uz fotografiju sa Šimom Vrsaljkom.

Usto se osvrnuo na Kramarićevu objavu i problem s navigacijom. “Krenuo prema Novalji, a stigao bi i to za 5 minuta”, komentirao je nogometaš.

Njihovi pratitelji su komentirali da je to nemoguće bez plivaćih kožica među prstima dok su ih drugi pohvalili i istaknuli da je to dobar znak za utakmicu s Englezima.

“Svaka čast, dečki”, “Idemo osvojit taj Euro”, “Sretno, najbolji igrači”, napisali su im, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike