7 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Daje Puljku 100 dana mira: Mihanović pozvao HDZ-ovce da podnesu ostavke u...

Daje Puljku 100 dana mira: Mihanović pozvao HDZ-ovce da podnesu ostavke u splitskim gradskim tvrtkama

Predsjednik splitskog HDZ-a na Facebooku je napisao kako će stranka Ivici Puljku dati 100 dana mira, a poslao je i poruku HDZ-ovcima u gradskim tvrtkama u Splitu.

“Kao predsjednik najjače stranke u splitskom gradskom vijeću imam odgovornost i obvezu pozvati na što brže konstituiranje Gradskog vijeća. Grad mora funkcionirati, a novi gradonačelnik treba dobiti priliku provoditi svoj program s većinom od 18 vijećnika, za koju je u kampanji tvrdio da podržava promjene.

Kako su svi koji čine tu većinu tvrdili, a i danas tvrde, da ih ne zanima vlast niti politička trgovina, ne vidim nikakav problem da se izabere predsjednik Gradskog vijeća. Na taj način će se jasno vidjeti tko je vlast, a tko opozicija”, napisao je na Facebooku

“HDZ će dati gradonačelniku 100 dana mira, a i nakon toga neće nam biti problem podržati svaki dobar projekt, ali ćemo isto tako čvrsto i argumentirano kritizirati sve što ne bude dobro.

Koristim ovu prigodu da pozovem sve HDZ-ove članove nadzornih odbora i upravnih vijeća da podnesu ostavke i omoguće novoj gradskoj vlasti da izabere nove ljude koji će ispunjavati njihove kriterije. To je demokratski standard koji se nakon svake promjene vlasti treba poštivati”, poručuje Mihanović, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike