23.4 C
Zagreb
Naslovnica Sport Rebić: Svatko će igrati ono što mu izbornik kaže, nemamo se što...

Rebić: Svatko će igrati ono što mu izbornik kaže, nemamo se što žaliti oko toga

Hrvatski nogometni reprezentativci Ante Rebić i Domagoj Bradarić govore o stanju u reprezentaciji i pripremama uoči početka Europskog nogometnog prvenstva.

Hrvatska prvu utakmicu igra u nedjelju protiv Engleske.

– Pripremamo se dobro za prvu utakmicu, analizirali smo utakmicu s Belgijom. Vidjeli smo koji su nam bili nedostatci, svaki dan analiziramo Engleze i mislim da ćemo biti spremni, rekao je Rebić.

Kalkulacije? Lakši put mogao bi čekati Vatrene ako ćemo u osminu finala s drugog mjesta, a ne s prvog.

– Iskreno, nismo previše trošili riječi oko toga, sigurno je da, ako želimo daleko dogurati, morat ćemo kad tad igrati s jakim reprezetacijama. Kod nas, kao i na Svjetskom prvenstvu, nema kalkuliranja. Želimo svaku utakmicu pobijediti i dogurati što dalje.

– Engleska je jedan od favorita za osvajanje Eura, nemaju neke slabe točke, imali su stoperu u finalu Lige prvaka. Mi ćemo se pripremiti najbolje što možemo i pokušati pobijediti. Prva utakmica je važna, ali nije presudna, nama je cilj proći skupinu. Ako i ne pobijedimo prvu utakmicu, imamo i dalje šanse, rekao je Rebić.

Na treningu izbornik Zlatko Dalić pokušao je i formaciju s njime u samoj špici.

– Svatko će igrati ono što mu izbornik kaže, nemamo se što žaliti oko toga, to je pitanje za izbornika, ja sam spreman. Imao sam problema s listom, ali sada je sve u redu.

– U klubu sam igrao i čistu špicu kad nije bilo Ibrahimovića, ako budem tu igrao, to mi neće predstavljati nikakav problem, piše HRT.

Najnovije

Još iz rubrike