20.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Četiri najbolja muža po Zodijaku

Četiri najbolja muža po Zodijaku

1. Bik

Pouzdan, iskren i romantičan, Bik zna kako svoju ženu održati sretnom i voljenom. Uvijek traže stabilnost u vezama i to je ono što najviše cijene. Uz njih ćete se uvijek osjećati voljeno i čuvano, a oni će vas razmaziti svojom ljubavlju do kraja. Uvijek će biti tu za vas i vodit će brigu o vama. Uz njih vam nikad neće nedostajati pažnje.

2. Lav

Muškarac Lav je odan do srži i ima puno, čak i previše razumijevanja. Svojoj partnerici se vole diviti i vole ju obasipati pažnjom i ljubavi. Lavovi će razmaziti svoju ženu kupujući joj puno poklona, pripremajući joj raskošna iznenađenja te planirajući zajednička putovanja. ​​Žene svog partnera Lava u svemu podržavaju.

3. Rak

Oni su obiteljski ljudi i obožavaju provoditi vrijeme sa svojom boljom polovicom pokazujući joj ogromnu ljubav. Oni su emotivni i kada su u braku, beskrajno vole. Najviše vole iskazivati ljubav i provoditi vrijeme s partnericom čineći ju sretnom i voljenom. Ljubaznog su srca i učinili bi sve da njihova životna suputnica bude sretna.

4. Riba

Ovaj horoskopski znak voli ugoditi i usrećiti druge. Najviše pažnje posvećuju supruzi i ona je za njih prioritet. Učinit će sve da njihova supruga bude sretna i voljena i da u njima vidi snagu i podršku. Voljenima vole biti utjeha i rame za plakanje, piše Pink Villa, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike