20.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Strašna tragedija u Kninu: U automobilu pronađeno beživotno tijelo dječaka (4)

Strašna tragedija u Kninu: U automobilu pronađeno beživotno tijelo dječaka (4)

Beživotno tijelo maloljetnog djeteta pronađeno je u poslijepodnevnim satima u parkiranom automobilu u Kninu.

– Iza 15 sati Šibenska policija dobila je dojavu da je u Kninu u automobilu dijete bez svijesti. Nažalost utvrđeno je da je maloljetna osoba preminula. O tragediji ne možemo dati više informacija.

Očevid je u tijeku – rekao je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić. U tijeku je očevid, a ovaj nemili događaj komentirao je i jedan Kninjanin koji je načuo da je dijete ostalo u autu cijeli dan.

– Čuo sam od sugrađana da je dijete od svega nekoliko godina vrtićke dobi ostalo je u automobilu cijeli dan i preminulo najvjerojatnije od vrućine. Roditelj je otišao na posao i vjerojatno je mislio da je dijete ostavio u vrtiću jer je vjerojatno spavalo. Teško je točno znati sto se dogodilo, ali to je ono sto čujem od sugrađana.

Užasna je to tragedija za obitelj koju poznajem iz viđenja, i tragedija je to za sve nas u Kninu. Vjerojatno nitko, kako sam čuo, nije primijetio dijete unutra zbog zatamnjenih stakla. Užasna tragedija – rekao je poznati Kninjanin kojeg je Večernji zamolio za informaciju što se dogodilo. Kako se neslužbeno doznaje, radi se o 4-godišnjem dječaku. Dijete se najvjerojatnije ugušilo, također se govori po Kninu, no policija zasad nije potvrdila ovaj slijed događaja.

Policija je u 19 sati obavila terenski očevid no nije objavila rezultate. Obitelj je potražila liječničku pomoć nakon što su saznali što se dogodilo, piše Večernji.

Gradonačelnik kaže da se dogodila strašna tragedija.

“Mlada obitelj ostala je bez malog člana. Svi smo šokirani, građani me zovu cijelo popodne”, rekao je gradonačelnik i dodao kako će proglasiti Dan žalosti.

“Odmah sam sazvao pročelnike da već sutra pripreme odluke o proglašenju dana žalosti za Grad Knin. Mali grad, svi se poznajemo i svi osobno doživljavamo ovakve tragedije”, rekao je Ćaćić, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike