20.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Dok pobjednici Eurosonga uživaju u slavi, stiže optužba da su dio pjesme...

Dok pobjednici Eurosonga uživaju u slavi, stiže optužba da su dio pjesme pokrali

U trenutku dok pobjednici Eurosonga, talijanska grupa Måneskin, uživa u ogromnoj popularnosti, pojavila se sumnja koja bi mogla naštetiti njihovu ugledu. Naime, Joris Lissens iz australske grupe The Vendettas tvrdi kako je pobjednička pjesma Eurosonga “Zitti e buoni” dijelom plagijat pjesme njegova benda “You want it, you’ve got it”. Riječ je o skladbi koju je Joris s bendom izdao prije 27 godina, kada se nitko od članova grupe Måneskin nije još ni rodio.

Lissens kaže kako ga pjesma “Zitti e buoni” u nekim dijelovima podsjeća na hit njegova benda, ali nije siguran u kojoj mjeri. Tu svoju tvrdnju iznio je u gostovanju na nizozemskom RTL-u i dodao je kako nema namjeru stvarati probleme pobjednicima Eurosonga i neće ih tužiti za plagijat. Grupe Måneskin zasad nije reagirala na ove optužbe i nastavili su marljivo vježbati na novim pjesmama, sudeći po objavama na njihovim društvenim mrežama koje iz dana u dan imaju sve veći broj pratitelja.

Najveću popularnost uživa pjevač benda Damiano David koji je preko noći postao seks-simbol ženama diljem svijeta, a istodobno je sve svoje obožavateljice malo i rastužio jer je nedavno otkrio kako je već četiri godine u vezi. U nastavku možete poslušati hit grupe Måneskin i usporediti ga s pjesmom grupe The Vendettas i prosuditi je li riječ o plagijatu, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike