20.8 C
Zagreb
Naslovnica Sport Dinamo dogovorio povratak bivšeg hrvatskog reprezentativca

Dinamo dogovorio povratak bivšeg hrvatskog reprezentativca

Dinamo će vjerojatno pričekati kraj Europskog prvenstva za sve veće prodaje za slučaj da se netko od njegovih igrača dodatno afirmira na smotri Starog kontinenta, međutim dovoditi igrače može početi odmah. Naprotiv, počeli su davno…

Već nekoliko tjedana kapaju informacije kako je Duje Čop u ozbiljnim pregovorima za povratak u Dinamo, trebao je navodno sve završiti još prije par tjedana, međutim Sportske novosti sad pišu kako su se zainteresirane strane sve dogovorile te kako će bivši hrvatski reprezentativac ovih dana potpisati ugovor s Modrima.

Duje bi se trebao pojaviti u novoj/staroj sredini prvi dan priprema, u petak 11. lipnja, to znači da će netko iz postojećeg napadačkog kadra, Petković, Gavranović, Andrić, Kulenović, napustiti klub. Izvjesno je kako će to biti netko od zadnje dvojice.

U Zagreb se vraća po isteku ugovora s belgijskim Standard Liegeom, a u plavom dresu dosad je odigrao 110 utakmica, zabio 60 golova te u sezoni 2013/14. bio najbolji strijelac prvenstva.

Čop je bio jedno od potencijalnih napadačkih pojačanja koja su se spominjala u Maksimiru, a njegov dolazak vjerojatno će značiti kako su Modri odustali od Denija Jurića i Taichija Hare, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike