23.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Vida nakon što je pomogao ženi u nevolji: To bi svatko trebao

Vida nakon što je pomogao ženi u nevolji: To bi svatko trebao

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida jučer je prije okupljanja reprezentacije na putu do odredišta pomogao gospođi u nevolji.

Vida se našao u raskrižju na Zagrebu i primijetio negodovanje prolaznika jer se tamo našao drugi automobil koji je stao na raskrižju. Domagoj je zaustavio svoj automobil i išao pogledati što se događa.

– Ne želim uopće puno o tome. Jednostavno je ženi trebalo pomoći, vidio sam da nitko nije stajao, izašao sam vani i napravio ono što bi svatko trebao napraviti. Stao sam, pomogao ženi i to je to, rekao je Domagoj Vida u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Hrvatska sutra igra prijateljsku utakmicu protiv Belgije, a na konferenciji za medije sudjelovao je i Vida koji je prokomentirao sutrašnjeg protivnika.

– Utakmica protiv Belgije nam je važan ispit prije Eura. Moramo se pokazati u najboljem mogućem svjetlu i pripremiti se za Euro – rekao je Vida i dodao:

– Navijači uvijek imaju velika očekivanja od nas, podigli smo visoko ljestvicu, ali nam to ne stvara veliki teret. Možda malo, ali igrat ćemo sa srcem i želimo narod učiniti sretnim, prenose 24sata.

Žena s bolesnim djetetom našla se u Zagrebu u nevolji, svi su joj živčano trubili, a onda je naišao – Domagoj Vida

Najnovije

Još iz rubrike