22.3 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Potukli se usred polja kod Jaske pa ga pokušao ubiti nožem

Potukli se usred polja kod Jaske pa ga pokušao ubiti nožem

Zagrebačka policija uhitila je 56-godišnjaka zbog sumnje da je u petak oko 16 sati u mjestu Čeglje nakon svađe i tučnjave pokušao ubiti 52-godišnjaka, a onda nestao s mjesta obračuna.

Kako se navodi, dvojac se prvo posvađao, nakon čega ga je 56-godišnjak udario šakom u glavu, uslijed čega je drugi zateturao unatrag, a osumnjičeni iskoristio priliku te izvadio iz hlača nož kojim ga je namjeravao usmrtiti. Nožem ga je ozlijedio po glavi. Dok se pokušavao odmaknuti, oštećeni je pao na pod te je osumnjičeni ponovno krenuo usmrtiti ga te mu je zadao ubodnu ranu na lijevoj potkoljenici.

Ubojstvo su spriječile 39-godišnjak i 48-godišnja članica obitelji oštećenog koju je osumnjičeni također ozlijedio, razrezao ruku i nadlakticu te pobjegao.

Pružena im je liječnička pomoć u Općoj bolnici Karlovac, a utvrđeno je da su lakše ozlijeđeni. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike