21.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Našli psa zavezanog za klupu s porukom - ono što je pisalo...

Našli psa zavezanog za klupu s porukom – ono što je pisalo u njoj će vam slomiti srce!

Pas je bio toliko preplašen da nije dozvolio nikome da ga pomazi ni da mu se uopće približi – na očigled je bio traumatiziran. Prolaznici su mu pokušali dati vode i hrane, no zarežao bi čim se netko približio.

Nisu mu uspjeli prići ni volonteri, no jedna od njih je uspjelo doći dovoljno blizu da uzme poruku na papiru koja je ležala do njega.

Na poruci je pisalo: “Bok, molim vas, udomite me: Max. Molim vas da udomite ovog psa i da se dobro brinete o njemu. Strašno me boli ostaviti psa ovdje, no morao sam zato što ga je moja rodbina zlostavljala i bilo je jako teško gledati ga u toj situaciji. Stoga ako ovo čitate i dotakla vas je poruka, molim vas da ga udomite i pazite na njega. Ako ne, molim vas da ostavite ovu poruku ovdje da je netko drugi može pročitati i udomiti ga. Hvala”

Odmah je bilo jasno zašto se pas bojao ljudi. Nakon što su ga skinuli s lanca, malo se smirio. I dalje je bio nesiguran, no s brzo je dozvolio jednoj volonterki da ga pomazi.

Max se ubrzo navikao na uzicu umjesto lanca i polako počeo vjerovati volonterima u udruzi. Udruga mu je promijenila ime iz Max u Boston kako bi lakše zaboravio svoj prijašnji život.

Boston ima 7 mjeseci i sve je zaigraniji i sretniji kako dani prolaze. Također će brzo biti spreman za svoj ‘zauvijek dom’, piše Klik.hr

Najnovije

Još iz rubrike