20.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mislili ste da mu se sviđate? Možda ste u pravu: Barmeni otkrili...

Mislili ste da mu se sviđate? Možda ste u pravu: Barmeni otkrili tajne šifre kojima vas komentiraju dok vi bezbrižno pijete svoje piće

Ako ste ikad bili u noćnom izlasku i pitali se je li barmen koketirao s vama, ispostavilo se da postoji način da to saznate.

Naime, prema riječima korisnika Reddita, neki barmeni imaju tajni signal ili znak koji koriste u komunikaciji o gostima, a da gosti to ni ne znaju.

Signal im omogućuje i brzu međusobnu komunikaciju ako nešto nije u redu, na primjer ako im je ponestalo proizvoda i potrebna im je veća zaliha, piše Mirror.

U postu na forumu “r / barmenders”, korisnik je objasnio kako su mu prethodno rekli o tajnom signalu pa je želio saznati više o tome.

“Prije nekog vremena otkrili su mi šifre koje se sastoje od različitih brojeva koje koriste za proizvode na šanku. Broj 86 znači da je ponestalo proizvoda, 200 znači da gost čeka, a 700 da je gošća ili gost atraktivan”, napisao je korisnik.

Brojni korisnici su se odazvali i podijelili ostale šifre koje su koristili.

Jedna je osoba pojasnila da broj 700 znači da misle da ste najatraktivnija osoba u prostoru, dok 699 znači da ste zgodni.

Treći je otkrio da se za zgodne djevojke koristi i riječ “cipele”.

Ostali barmeni na forumu otkrili su da se broj 85 koristi ako nečega ponestaje iz zaliha, a 86 za ono čega više nema na zalihama te 68 nakon što su se zalihe obnovile.

Brojeve 601 i 602 koriste da bi kolegama dali do znanja da idu na WC. 603 znači da im treba pauza za cigaretu, a 608 za pauzu za užinu.

Ako, pak, čujete barmena kako izgovara broj 100, to znači da lokal treba počistiti ili se treba pobrinuti za prazne čaše ili smeće, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike