17.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mario Mandžukić kupio stan Severininog bivšeg i darovao ga samozatajnoj djevojci Ivani

Mario Mandžukić kupio stan Severininog bivšeg i darovao ga samozatajnoj djevojci Ivani

Ekskluzivnu priču o tome kako se Mandžina djevojka uknjižila na stan Severinonog bivšeg objavio je u ožujku ove godine portal Imperijal.net

Naime, riječ je o stanu u istočnom dijelu Zagreba koji je nogometaš kupio od poduzetnika Milana Popovića, dok u papirima stoji kako je vlasnica luksuzne nekretnine samozatajna Marijeva djevojka, Ivana Mikulić.

RTL.hr piše kako njihov novi dom ima pet spavaćih soba i prostire se na 273 četvorna metra. Dobar pogled na Zagreb s osmog kata imaju s jedne od četiri lođe i četiri terase koje su dio njihova luksuznog stana. Ili ako papirnato gledamo – stana 31-godišnje Ivane Mikulić.

Zagreb se čini kao sigurna opcija nakon što se naš bivši reprezentativac oprostio od nogometnog kluba Milan gdje je igrao do kraja ove sezone. Kraj karijere još nije objavio, a trenutačno je slobodan igrač.

Hoće li tražiti novi klub ili će ovo ljeto samo uživati u Ivaninu zagrljaju u njihovoj vili na Braču još se ne zna. Sigurno je samo da se uvijek mogu vratiti doma – u luksuzni stan u hrvatskoj metropoli, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike