30.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Naručila pohanu piletinu, ali ostala šokirana kad je krenula jesti: Nećete vjerovati...

Naručila pohanu piletinu, ali ostala šokirana kad je krenula jesti: Nećete vjerovati što je dobila umjesto mesa

Alique Perez naručila je hranu iz restorana Jollibee na Filipinima, ali kad je njezina narudžba stigla i kada je počela jesti, pronašla je nešto doista uznemiravajuće, kako piše Mirror.

U objavi na Facebooku je objasnila: “Ovo je nešto što me frustriralo. Naručili smo iz Jollibeeja preko Graba. Naručili smo piletinu za sina, ali dok sam je pokušavala pripremiti za njega, shvatila sam da ju je teško rezati. Pokušala sam je otvoriti rukama i na moje iznenađenje, dočekala me kuhinjska krpa. Ovo je stvarno uznemirujuće… Kako, dovraga, ubaciš krpu u tijesto i čak je pržiš!?”

Također je rekla da je uvijek mislila da su priče o ljudima koji pronađu bizarne stvari u svojoj hrani izmišljene, ali sada shvaća da sve to stvarno može biti istinito. Dodala je i kako je ova krpa bila u doticaju s uljem i brašnom u restoranu te da se zapravo i ne zna koliko je hrane imalo doticaja s tom krpom.

Njezina objava brzo je postala viralna, a mnogi su ostali šokirani ovom pogreškom restorana. Jollibee je brzo nakon toga izdao priopćenje u kojem je objasnio kako je ta lokacija sada zatvorena na tri dana kako bi ispitali postupke pravljenja hrane i djelatnike tima. Također su se ispričali za ovaj incident te rekli kako se nadaju da će vratiti povjerenje svojih kupaca provođenjem potrebnih koraka u osiguravanju njihovog zdravlja i sigurnosti, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike