20 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska U subotu će zbog vjerske procesije privremeno biti obustavljen promet u Zagrebu

U subotu će zbog vjerske procesije privremeno biti obustavljen promet u Zagrebu

U dijelovima Zagreba i Sesveta privremeno će se obustaviti promet.

U subotu, 5. lipnja 2021. godine s početkom u 15 sati na dionici od crkve svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima do crkve svetog Antuna Padovanskog u Zagrebu održat će se vjerska procesija „Antunovski hod za mlade“ u organizaciji župe svetog Antuna Padovanskog.

Za vrijeme održavanja procesije 5. lipnja 2020. godine od 15 sati do 22 sata vjernici će se kretati na sljedećoj dionici: crkva sv. Antuna Padovanskog, Sesvetska Sela – Sesvetska –Zagrebačka – Ulica Dubrava (odmor 30 minuta na prostoru ispred crkve u Aveniji Gojka Šuška) – Maksimirska – Vlaška – Trg bana Josipa Jelačića (odmor 30 minuta) – Sveti Duh, crkva sv. Antuna Padovanskog.

Vjernici će se po navedenoj dionici kretati uz stalnu nazočnost policijskih službenika koji će pravovremeno upravljati cestovnim prometom.

“Slijedom toga, molimo građane odnosno sudionike u prometu koji se u navedenom vremenu zateknu u zoni prolaska procesije za razumijevanje i strpljenje te da poštuju sve upute policijskih službenika i redara, radi što bolje protočnosti prometa kao i sigurnosti svih sudionika u cestovnom prometu”, kažu iz policije, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike