22 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Niko Pulić napustio bolnicu nakon 2 mjeseca! Na respiratoru je proveo 46...

Niko Pulić napustio bolnicu nakon 2 mjeseca! Na respiratoru je proveo 46 dana, izgubio je 16 kilograma

Proslavljeni hrvatski automobilist Niko Pulić (57) nakon provedenih dva mjeseca u bolnici konačno je izašao iz bolnice na kućni oporavak. Niko je završio u bolnici zbog teškog oblika Covida-19 koji ga je skoro koštao života.

U dubrovačkoj je bolnici proveo punih 51 dan, od čega 46 na respiratoru. Izgubio je više od 16 kilograma za vrijeme dugotrajnog tretmana, piše Dubrovački vjesnik.

– Hvala liječnicima i svom osoblju dubrovačke bolnice. Borili su se za mene kao i sve ostale pacijente i nemam riječi hvale kojima bi im se odužio – naglasio je poznati dubrovački automobilist pred kojim je sad dug i mukotrpan oporavak.

Inače, Pulić je morao propustiti prvo izdanje WRC Croatia Rallyja zbog koronavirusa, ali nakon poveće muke s bolesti oglasio se iz bolnice.

– Testirali smo se, pazili, nosili maske, prali, čistili… i svejedno ga pokupiš. A pokupio sam ga točeći gorivo, kupujući spizu ili cvijeće za groblje… U bolnici je vidio svakakve stvari, koje bi volio zaboraviti što prije jer ljudi su oko njega umirali ili bili u teškoj situaciji svakog dana. Njegove supruga i kći su također imale koronavirus, ali puštene su kući.

– Ženu su pustili kući, stanujemo blizu bolnice, a nema više temperaturu. I kći je preboljela, imala je samo 3-4 dana temperaturu i sad je već izašla iz izolacije. Ona je mlada, drugačije je. Nažalost razgovarao sam i s doktorom, kaže da nema pravila, da si pio i pušio, možda te ne bi toliko pogodilo, jedan je plivač u Rijeci 60 dana u bolnici, jedan 50 – kazao je Pulić nedavno za 24 sata, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike