21.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Najnoviji potez Šime Vrsaljka na društvenim mrežama dao naslutiti nevolje u braku...

Najnoviji potez Šime Vrsaljka na društvenim mrežama dao naslutiti nevolje u braku s lijepom Mateom, što se to događa?

Šime Vrsaljko obrisao je sve fotografije sa suprugom Mateom s Instagrama što nikako nije moglo promaknuti 480 tisuća ljudi koliko ga prati na toj popularnoj društvenoj mreži.

Obožavatelji i pratitelji nogometnog reprezentativca i miljenika žena Šime Vrsaljka primijetili su da su s njegova profila na Instagramu nestale sve fotografije na kojima je bio pozirao sa suprugom Mateom.

Otkako je prije tri godine otvorio profil na Instagramu imao je običaj objavljivati njihove zajedničke fotografije i dijeliti njihove zajedničke trenutke s gotovo pola milijuna pratitelja, ali čini se da je tome došao kraj.

Zašto se odlučio na taj potez pa obrisao njihove zajedničke fotografije zasad nije poznato, ali već su krenula nagađanja o problemima u braku i ljubavi koja traje još od srednjoškolskih dana.

Naime, Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine nogometaš je zaprosio atraktivnu brinetu. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna.

Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se volio pohvaliti lijepom suprugom.

“Predivni oboje”, “Jedna od naljepših žena nogometaša, tako prirodna lijepa, bez estetskih operacija”, “Najljepši par”,”Baš ste slatki”, komplimenti su kojima su ih častili danas zabrinuti obožavatelji, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike