20.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Gužve na granicama zbog blagdana i produženog vikenda: Na Maclju se čeka...

Gužve na granicama zbog blagdana i produženog vikenda: Na Maclju se čeka sat vremena, kilometarska kolona na Lučkom

Blagdan je Tijelova, za većinu neradan dan i produženi vikend. Tijelovo i blagdan i ove godine privukli su mnoge turiste u Hrvatsku. HAK javlja o gužvama na granici.

Pojačan je promet osobnih vozila te su moguća čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom na ulasku u Hrvatsku te sa Bosnom i Hercegovinom na izlasku, javlja HAK.

Na ulazu u Hrvatsku iz Slovenije na svim se graničnim prijelazima čeka pola sata, osim na graničnom prijelazu Macelj gdje se čeka čak sat vremena.

Najnovije izvješće od HAK-a od 10:40 navodi kako na autocesti A3 na 115. km između čvora Kutina i čvora Lipovljani nalazi biciklist. Vozači se mole za oprez.

Vozilo je u kvaru na autocesti A1 između odmorišta Modruš i čvora Brinje, na km 104+300 u Tunelu Mala Kapela, (na ugibalištu) u smjeru Dubrovnika. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

Zbog povećane gustoće prometa vozi se usporeno u kolonama na zagrebačkoj obilaznici (A3) u smjeru naplatnih postaja Lučko/smjer more (A1): iz smjera Buzina u koloni dugoj oko 6 km; iz smjera Jankomira u koloni dugoj oko 5 km (promet je dodatno usporen zbog prometne nesreće).

HAK vozače moli za strpljenje, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike