22 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava 3 znaka Zodijaka koje astrolozi smatraju "anđeoskim dušama"

3 znaka Zodijaka koje astrolozi smatraju “anđeoskim dušama”

Lav

Ljudi rođeni u ovom znaku nisu skloni donositi preuranjene zaključke, bez obzira u kakvoj situaciji se našli. Vrlo su pažljivi prema drugima i ne žele nekoga povrijediti, ni riječima niti djelima.

Lavove mnogi smatraju vrlo odanim prijateljima na koje se može osloniti. Oni će biti uz drage ljude i u najtežim vremenima, i ne samo to, dat će sve od sebe da poboljšaju tu situaciju.

Rak

Astrolozi ljude rođene u znaku Raka smatraju najrazumnijim, najljubaznijim i najosjetljivijim pojedincima na svijetu.
Oni su skloni druge ljude stavljati na prvo mjesto. Čak i u teškim vremenima tuđa dobrobit bit će im važnija od vlastite.

Rakovi su uvijek spremni pomoći, čak i ljudima koje možda nikad nisu vidjeli. Oni jednostavno ne mogu odbiti pomoći nekome tko se nađe u nevolji.

Djevica

To su vedri i optimistični pojedinci koji rado pomažu drugima. Za njih ne postoji problem koji se ne može riješiti, tako bar pristupaju svakoj poteškoći i daju sve od sebe da naprave nešto korisno.

Njihov optimizam toliko je jak i zarazan da nerijetko rješavaju stvari koje su mnogi davno otpisali kao nerješive.

Djevice kao da u sebi imaju neki senzor koji se aktivira kad je draga osoba u problemu i potrebna joj je potpora i utjeha. Jako cijene iskrenost pa je važno s pripadnicima ovog znaka razgovarati otvoreno i iskreno, bez puno kompliciranja nebitnim detaljima, prenosi Atma, prenosi 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike