19.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ecija Ivušić u vezi je s poznatim hrvatskim glazbenikom

Ecija Ivušić u vezi je s poznatim hrvatskim glazbenikom

Voditeljica i influencerica Ecija Ivušić ponovno ljubi. Sudeći po videu kojeg je objavila na svom Instagram profilu, njen novi izabranik je Goran Belošević, bubnjar grupe Pravila igre i direktor ATP Zagreb Opena.

Na snimci se vidi kako je Goran dočeako Eciju na zagrebačkom aerodromu nakon njenog povratka iz Egipta, a s njim je bio i Ecijin psić Rio. Čini se da Ecija nije baš nedostajala Riu, budući da je nakratko pobjegao nakon njenog dolaska. Nakon toga su se Goran i Ecija počeli ljubiti i grliti.

– Preslatki vas troje, poručila joj je Nives Celzijus.

Nije poznato otkad je par skupa, no moguće je da su se zbližili sredinom svibnja, tijekom zagrebačkog turnira na kojem je Goran bio direktor, a Ecija voditeljica odnosa s javnošću.

– Velike zasluge za uspješan prvi u nizu ATP Zagreb Open pripadaju prekrasnoj Eciji Ivušić, ovogodišnjoj glasnogovornici turnira i voditeljici odnosa s javnošću. Draga Eci hvala ti za sav trud, strpljenje, razumijevanje, mirnoću, kreativu i radišnost. Bez tebe bi neprospavane noći bile još učestalije. Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati s tobom na ovom projektu te sam uvjeren da je ovo samo početak jedne uspješne buduće suradnje, napisao je tada Belošević, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike