0.3 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Stravično ubojstvo u Varaždinu: Školskog profesora brutalno prebili, pomokrili se po njemu...

Stravično ubojstvo u Varaždinu: Školskog profesora brutalno prebili, pomokrili se po njemu i sve snimili…

Djevojka i troje mladića kazneno su prijavljeni zbog ubojstva nakon što je jučer navečer preminuo teško ozlijeđeni muškarac kojeg su oni dan prije pretukli u Varaždinu. Doznaje se da je 35-godišnjak bio profesor u jednoj varaždinskoj školi. Policija je u roku od samo nekoliko sati nakon napada locirala i uhitila 24-godišnju žensku osobu i tri muške osobe starosti 20, 25 i 29 godina, piše HRT.

Prema informacijama koje je dobio HRT-ov portal iz neslužbenih izvora, a koje zasad nisu službeno potvrđene, navodno je u klubu jedne varaždinske udruge došlo do nesuglasica između vidno alkoholiziranoga 35-godišnjeg profesora i četvero okrivljenih, pri čemu je alkoholizirani 35-godišnjak navodno provocirao. To je okrivljene izazvalo da 35-godišnjaka izbace iz kluba.

Profesor je potom navodno pozvao policiju, koja je došla i otišla, a četvorka ga je nakon odlaska policije fizički napala i nanijela mu teške ozljede od kojih je naposljetku i preminuo.

Prema informacijama koje su na HRT-u dobili, napadači su krenuli sa šamaranjem, a tukli su ga navodno i lokotom za bicikl te palicom po glavi, pa i udarali nogama. Zatim su mu razbili mobitel, uništili dokumente i uzeli tenisice, a naposljetku su se i pomokrili na njega. Navodno je jedna od okrivljenih osoba sve to snimala mobitelom.

Ostavili ga da leži na asfaltu

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su navedene osobe na ulici Graberje ispred jedne udruge fizički napale 35-godišnjaka, te ga izudarali drvenim palicama po glavi i tijelu i nanijeli mu teške ozljede, nakon čega su ga teško ozlijeđenog ostavili da leži na asfaltu. Teško ozlijeđeni muškarac je pronađen od strane prolaznika, navodi policija u službenom priopćenju izostavljajući detalje napada.

30. svibnja u večernjim satima uslijed zadobivenih ozljeda teško ozlijeđeni muškarac je preminuo u bolnici.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sve osumnjičene osobe su jučer tijekom večeri i jutros predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Ubojstva, objavila je policija.

Kako doznaje Varaždinski.hr, žrtva je Nino Čengić 35-godišnji profesor engleskog jezika na Gospodarskoj školi u Varaždinu.

Oglasio se DORH

Državno odvjetništvo objavilo je detalje premlaćivanja 35-godišnjeg muškarca u Varaždinu.

Kako navode, osumnjičeni 29-godišnjak je u subotu oko 4:00 sata, na ulici ispred prostorija jedne udruge u Varaždinu, 35-godišnjeg muškarca udario više puta drvenom palicom u glavu te ga oborio na tlo.

Potom su svi osumnjičenici nastavili udarati rukama i nogama 35-godišnjaka u glavu, nakon čega su pobjegli, a njegovo tijelo prekrili kartonskom ambalažom i uništili njegov mobitel. 35-godišnjak je zadobio teške ozljede glave od kojih je preminuo u nedjelju.

Osumnjičena 24-godišnjakinja je u svojem stanu u Varaždinu neovlašteno držala improvizirani pištolj i 293 komada streljiva raznog kalibra.

Županijsko državno odvjetništvo zatražilo je od suca istrage određivanje istražnog zatvora u trajanju od 30 dana za svo četvero zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i ponavljanja kaznenih djela.

Varaždinska policija uhitila četiri osobe za koje se sumnja da su napali 35-godišnjaka

Najnovije

Još iz rubrike