28.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno VIDEO Škoro: U nedjelju je svojevrstan referendum, moramo obraniti svoju zemlju i...

VIDEO Škoro: U nedjelju je svojevrstan referendum, moramo obraniti svoju zemlju i grad, svoju tradiciju

Kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba Miroslav Škoro završno se obratio uoči lokalnih izbora koji se održavaju ove nedjelje.

Danas je zadnji dan ove naše dvotjedne kampanje u drugom krugu za izbor gradonačelnika Grada Zagreba, rekao je Škoro.

Htio bih komentirati ovo što se dogodilo u našem medijskom prostoru u zadnja dva tjedna. Osnovna riječ koja je obilježila kampanju je – huškanje. Tko je huškač? Huškanje znači poticati na pobunu i sukobe, huškati se može na rat i na tučnjavu. Jedino što se događalo kad je ova kampanja u pitanju s moje strane je inzistiranje na istini. Istina je da je gospodin Tomašević i platforma Možemo! iznikla iz situacije u kojoj su se okrenule stotine milijuna kuna, rekao je Škoro.

Nisam uzeo mrtvački kovčeg i odnio ga pred Ministarstvo kulture. Nisam lupao u lonce, samo sam sa svojim timom iznosio podatke. Na vama novinarima je bilo i još uvijek je da to zajedno sa mnom provjerite. Bilo je usuglašeno gotovo unisono stavljanje medija na stranu jednog kandidata. I znam da će mnogi od vas kazati da to nisu radili, ali većina je, rekao je Škoro.

Novinari su u svoje slobodno vrijeme, veselja radi, iznosili kojekakve situacije i govorili vrlo ružno o meni, rekao je Škoro.

Dogodilo se i uključivanje visokog kruga u kampanju, to je dosad nezapamćeno, rekao je Škoro.

“U nedjelju je svojevrstan referendum, svaki glas je bitan… moramo obraniti svoju zemlju i grad, svoju tradiciju”, rekao je, uz ostalo Škoro.

Najnovije

Još iz rubrike