23.4 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Neizvjesna bitka za Liku! Milinović: Petry je kukavica. Petry: Milinović je bandit

Neizvjesna bitka za Liku! Milinović: Petry je kukavica. Petry: Milinović je bandit

Tko laže, tko vrijeđa, tko je politički konvertit – nije se danas doznalo na debati koju je nakon međusobnih optužbi Darko Milinović ponudio, a HDZ-ov Ernest Petry ignorirao.

Pa su solo stali pred kamere i nastavili – a kako je Milinović dobio tek jedan postotni poen više od Petrya u prvom krugu očekuje se žestoki izborni fotofiniš.

Točno u podne Darko Milinović je čekao odgovor na bačenu rukavicu, ali protukandidat Ernest Petry odlučio je ignorirati poziv na debatu.

“Ernest Petry je kukavica. Kukavica ne može voditi Ličko-senjsku županiju”, poručio je kandidat za ličko-senjskog župana iz redova stranke LiPO Darko Milinović.

“Darko Milinović provocira jer je svjestan gubitka izbora”, odgovorio je HDZ-ov kandidat Ernest Petry.

Optužbe o političkoj prertljivosti pljuštale su i s jedne i s druge strane.

“Jednom teški HDZ-ovac, pa teški BLOK-ovac, pa HIP-ovac, pa radi mjesta u HEP-u pionir, omladinac Vesne Pusić, pa da zadrži, preko raznih Kapulica, vraća se u HDZ i ostaje na mjestu direktora HEP-a”, kaže Milinović.

“Naravno da je Darko Milinović bio i komunist, da je poslije toga bio u HDZ-u, posvađao se s cijelom Vladom, da bi na kraju osnovao svoj projekt LiPO”, odgovara Petry.

Na izborima prije 4 godine gospićki ginekolog je bio HDZ-ov kandidat za župana, a Ernest Petry, tadašnji HNS-ov pravnik i magistar ekonomije i energetike kandidat za župana Nezavisne liste Bura promjena.

“Nećete nas istjerati iz Gospića, bando jedna! Sve su pokrali, ljudi iseljavaju, nema radnih mjesta, gdje su projekti”, govorio je na snimci iz 2017. godine Petry. Danas tvrdi da 2017. nije grmio protiv cijelog HDZ-a, nego protiv interesne skupine kojoj je na čelu Darko Milinović.

“Ja nikada nikoga nisam nazivao bandom, a za Darka Milinovića mogu reći da se ponaša kao bandit”, kaže Petry.

Građani Gospića kažu da političke prijelaze više i ne mogu popratiti, ali slažu se da će rezultati u drugom krugu biti tijesni.

Otvaranje radnih mjesta i zaustavljanje iseljavanja mladih ipak je ono što Ličane zanima više od političkih kombinacija, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike