1.3 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Domovinski pokret demantira koaliciju sa SDP-om

Domovinski pokret demantira koaliciju sa SDP-om

Iz Domovinskog pokreta demantirali su postojanje crveno-crne koalicije, odnosno udruživanje sa SDP-om u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u svrhu podrške županu Damiru Bajsu u drugom krugu lokalnih izbora.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković danas je rekao da će njihov kandidat za župana Bjelovarsko-bilogorske županije Marko Marušić pobijediti u drugom krugu lokalnih izbora zbog “crveno-crne koalicije” odnosno činjenice da su SDP i Domovinski pokret potpisali programsku koaliciju s Damirom Bajsom.

Organizacijski tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina poslijepodne je demantirao takvu koaliciju:

“U svezi tobožnje koalicije DP-a sa SDP-om, opovrgavam takvu vrstu koalicije. Nijedna naša organizacija ni sa kim neće u koaliciju dok ne završi drugi krug, neovisno o kojoj se drugoj strani radi. Naša predsjednica podružnice je u izjavi nespretno rekla i moglo se iščitati da naši glasači daju glas g. Bajsu.

Pozivam glasače da glasuju prema savjesti, a vodeći računa da smo demokršćanska konzervativna stranka, ne bih više govorio.”

Dodao je da je brzina kojom se razvila dezinformacija savršena.

“Partnere Domovinski pokret neće birati po obojenosti lijevo ili desno, nego samo programski”, zaključio je Žepin, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike