5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Leonarda Boban nakon razvoda se vratila u Zagreb, njezina nova fotka odala...

Leonarda Boban nakon razvoda se vratila u Zagreb, njezina nova fotka odala je i kome je među prvima svratila u posjet

Leonarda i Zvonimir Boban slovili su kao jedan od najstabilnijih domaćih parova i iznenadili su javnost kada se doznalo da su se nakon 28 godina braka odlučili razići.

“Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedno prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi, za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život”, kratko je potvrdio umirovljeni nogometaš početkom svibnja za Večernji list.

Leonarda se ovih dana iz Švicarske, u koju se obitelj zbog Zvonimirova posla preselila prije četiri godine, vratila u rodni Zagreb. Među prvima je posjetila svojeg dugogodišnjeg prijatelja, umjetnika Sašu Šekoranju, koji je na svojem Instagramu objavio njezinu novu fotografiju.

“Prekrasna Leonarda i orhideje i boje”, napisao Šekoranja uz fotku koja je izazvala lavinu oduševljenja.

“Najljepša bila i ostala! Jedinstvena Lea”, komentirala je Nina Badrić, dok je supruga Darija Srne, Mirela Forić, napisala: “Jedna i jedina, neponovljiva Lea.”

“Leonarda se vratila u Zagreb i ostavila mi je buketić đurđica zamotan u papir s brojem telefona i porukom u kojoj je napisala da živi u susjedstvu. Kada se pojavila predivna u grimizno crvenom ogrtaču na vratima moje cvjećarne, morao sam je fotografirati”, prepričao je Saša njihov susret u njegovoj cvjetnoj galeriji za časopis Gloriju.

Podsjetimo, Leonarda i Zvonimir upoznali su se 1989. godine, a vjenčali su se u Milanu 1993. Zajedno imaju petero djece od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice. Leonarda se nakon udaje posvetila obitelji te se povukla iz manekenstva, a samozatajni se par posljednjih godina rijetko pojavljivao u javnosti te su zadnji put snimljeni na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji FIFA-e u Milanu 2019. godine., piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike