15.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno VIDEO Medved dao punu podršku Celjaku: To je čovjek čiji je osobni...

VIDEO Medved dao punu podršku Celjaku: To je čovjek čiji je osobni život označen žrtvom Domovinskog rata

Ministar branitelja, potpredsjednik Vlade RH te voditelj Stožera civilne zaštite za saniranje posljedica potresa Tomo Medved skupa sa kandidatom za župana Sisačko-moslavačke županije Ivanom Celjakom susreo se s braniteljima u Komarevu i u Sunji te posjetio Spomen sobu 57. brigade “Marijan Celjak”.

Ministar Medved je istaknuo kako je Komarevo središte obrane Siska, mjesto gdje je 51 hrvatski branitelj položio život za obranu domovine.

“Došli smo se pokloniti žrtvama, susresti se s našim braniteljima, iskazati im zahvalu i poštovanje na njihovom doprinosu u obrani domovine, ohrabriti ih i pozvati na zajedništvo. S ovog mjesta pozivam vas da damo povjerenje Ivanu Celjaku za župana Sisačko-moslavačke županije. To je čovjek čiji je osobni život označen žrtvom Domovinskog rata, čiji je otac jedan od junaka Domovinskog rata. Celjak je najbolje rješenje za Sisačko-moslavačku županiju, a posebno u ovom trenutku, nakon razornog potresa koji se dogodio. Za što bržu i kvalitetniju sanaciju posljedica potresa, za revitalizaciju ovog područja, za gospodarski razvoj, za uspostavu odgovarajuće suradnje i odnosa prema Vladi RH koja ulaže iznimno velike napore, važno je da Ivan Celjak postane župan”, istaknuo je Medved te dodao kako podržava Celjakov program za branitelje u kojem je između ostalog osnivanje Memorijalnog centra Domovinskog rata, koji je Ivan Celjak tom prigodom i predstavio u Komarevu i Sunji.

Celjak: Razvijat ćemo poljoprivredno prepoznatljivu županiju i u tome imati punu podršku vlade

Sin poginulog junaka Domovinskog rata predstavio program za oporavak, ušao u bitku koju mu želi dodatno otežati Žinić

Celjak: Poduzetnicima do 70 posto bespovratno za nove proizvodne pogone; Studentima prve godine 5000 kn jednokratno

Najnovije

Još iz rubrike