20.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Strava na autocesti: U stravičnoj nesreći Nissan 350Z lansiran u zrak!...

VIDEO Strava na autocesti: U stravičnoj nesreći Nissan 350Z lansiran u zrak! Vozač izvukao živu glavu

Ponekad na mreži osvane snimka prometne nesreće koja je toliko strašna da se osjećamo krivim samo zbog gledanja, jer jednostavno nema šanse da je itko mogao pobjeći živ. Ova snimka Nissana 350Z izgleda preplašujuće i jedna je od takvih videozapisa.

Naime, na isječku objavljenom na YouTubeu, videokamera iz kabine kamiona snimila je katastrofalnu nesreću. Kamion se kreće dvosmjernom cestom brzinom od 105 km/h, a dvije trake počinju se stapati u jednu, te se vozač počinje ravnati prema središtu ceste.

Iznenada vidimo kako kamion “skače” natrag udesno, vjerojatno nakon što je vozač primijetio Nissana u retrovizoru kako se pokušava provući velikom brzinom – i tada sve kreće “nizbrdo”. Odjednom možemo vidjeti japansku legendu kako kliže cestom na desnu stranu, uspostavlja kontakt s asfaltom, što ga ponovo “lansira” u zrak u oblaku prašine.

Zbog sve te prašine na sekundu nam nije jasno što se događa s Nissanom, no zatim ga možemo vidjeti kako se u zraku okreće ispred vozača kamiona prema središtu ceste. Video završava zaustavljanjem kamiona uz rub ceste, ne dajući nam pojma što se dogodilo vozaču Z-a.

Prema viđenom, lako bi se moglo zaključiti da vozač nije preživio, ali zahvaljujući Facebooku saznajemo kako su vozač i njegov suputnik izvukli živu glavu. U objavi na Facebooku od 30. travnja, vlasnik uništenog Z-a objavio je fotografije nesreće kako bi prijateljima dao do znanja da je dobro.

“Nečeš danas, sotono, nečeš danas. Morat češ pričekati još malo da me dobiješ. Okrenuo sam se 3-4 puta. Upravo su me otpustili iz bolnice. Pregledi su pokazali da sam dobro. Samo me malo boli.” – našalio se vozač, objašnjavajući kako nije pretrpio nikakve teške ozljede.

O nesreći se pričalo i na Redditu, gdje su komentatori istaknuli kako je vozač mogao proći bolje, u fizičkom i financijskom smislu, da je jednostavno prošao preko sklopivih razdjelnika desne i lijeve strane ceste. “Vidio sam tipa kako prelazi preko tih razdjelnika na oko 70 km/h, samo je ostao bez branika. Ali automobil nije izgubio kontrolu, a vozač je uspješno prešao na drugu stranu.” – istaknuo je jedan korisnik Reddita.

Bilo kako bilo, živiš i učiš dok si živ. Iako nam je žao potpuno uništenog 350Z-a, drago nam je vidjeti da nitko nije stradao, te da je vozaču ostao smisao za humor i pozitivna energija bez obzira na, srećom, samo financijsku štetu, prenosi Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike