20.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Šuput obilježava svoj prvi Majčin dan, preslatki prizori rastapaju srca, a posebno...

Šuput obilježava svoj prvi Majčin dan, preslatki prizori rastapaju srca, a posebno je ganule sve druge mame

Maja Šuput danas slavi prvi Majčin dan u životu kada je i sama majka, a taj poseban osjećaj podijelila je sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu gdje ju prati gotovo pola milijuna ljudi.

“Nikada zahvalnija životu što te imam i što si me učinio najsretnijom mamom na svijetu. Moj prvi Majčin dan. Svim mamicama nek je sretan, najsretniji”, poručila je Maja uz fotografije na kojima pozira sa sinom Bloomom u naručju.

“Hvala, također sretno i blagoslovljeno”, “Preslatko”, “Sretan ti prvi majčin dan”, “Hvala ti, ljepotice, uživaj u majčinstvu”, “Svim majkama od srca želim sretan majčin dan”, Divna majčice, sretan ti najljepši dan”, “Od srca ti želim da uživaš u takvom osjećaju”, “Slika je za sačuvati za uspomenu”, “Sretan Majčin dan, mama Maja”, dio je lijepih želja i poruka koje je dobila u komentarima.

Maja se nedavno pohvalila kako će maleni Bloom uskoro dobiti osobnu iskaznicu i putovnicu kako bi bio spreman za avanture van Hrvatske, a pokazala je i kako izgleda njegova soba pa je pratitelje na Instagramu povela i u virtualni obilazak, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike