24.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Melania Trump jedva se čekala vratiti svom starom životu, mnoge čudi što...

Melania Trump jedva se čekala vratiti svom starom životu, mnoge čudi što nije napravila što i ostale prve dame

Za razliku od svog supruga i bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, bivša prva dama Melania Trump drži se dalje od politike još otkako je u siječnju ove godine izašla iz Bijele kuće. Vratila se svom starom načinu života, a najviše se posvetila obitelji.

Kako kažu izvori bliski Melaniji, Trumpova supruga dvaput dnevno ide na spa tretmane te uživa na njihovoj rezidenciji na Floridi. “Ne druži se ni sa kime, a ne razgovara čak ni sa zaposlenicima svoga supruga”, rekao je izvor blizak njoj za CNN nedavno. Najviše vremena provodi sa svojim sinom Barronom te svojim roditeljima, koji su posljednjih tjedana česti gosti Trumpove rezidencije, gdje imaju i vlastiti apartman.

Pri kraju Trumpova mandata, mnogi njezini prijatelji su isticali kako se Melania samo želi maknuti od svega te se posvetiti sebi. “Samo je htjela otići kući”, govorili su. Jedino što je odlučila nastaviti iz života u predsjedničkoj palači je inicijativa “Be Best” posvećena djeci, a zbog tog je posla nedavno tražila i uredski prostor na Floridi.

Mnoge je začudila i činjenica što nije najavila memoare, klasični potez svake prve dame nakon što izađe iz Bijele kuće.

Svjetska javnost već nekoliko godina nagađa da se supružnici Trump zapravo ne vole te da imaju hladan odnos. Njihovi prijatelji takve tvrdnje odbacuju te često govore kako svoju privatnost zapravo drže dalje od očiju javnosti, a kažu i kako bi se već odavno razveli da u šuškanjima ima istine. Donald i Melania Trump vjenčali su se u siječnju 2005. godine, a na vjenčanje su potrošili milijun dolara, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike