28.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Preminula je Ena Šarac, nebo je bogatije za jednog predivnog anđela

Preminula je Ena Šarac, nebo je bogatije za jednog predivnog anđela

Nakon duge bitke s bolešću, umrla je hrabra Osječanka Ena Šarac (26) koja se veći dio svoga života borila s tumorom na mozgu.

“Enica najveća i najčistija duša ovog svijeta postala je nebeski anđeo. Čuvaj svoje roditelje koji će teško ovo preživjeti. Čuvaj svoje anđele”, objavila je na Eninom profilu njezina prijateljica.

Eni je prvo bio dijagnosticiran tumor na mozgu s kojim se borila 15 godina, a onda joj je otkriven i tumor na kralježnici da bi na kraju dobila i leukemiju, piše Večernji list.

2013. dva dana nakon što je puštena iz bolnice zbog krvarenja u mozgu s hodalicom je otišla u Ekonomsku i upravnu školu te maturirala. U travnju je ponovno završila na operaciji glave jer joj je otkrivena bakterija MRSA, prenosi N1.

Milijan Brkić na fb-u se oprostio od Ene:

[ NEBO JE BOGATIJE ZA JEDNOG PREDIVNOG ANĐELA ]

Nosila je predivan osmijeh na licu, a trpjela je strašne bolove! Ohrabrivala je ljude oko sebe i pomagala drugima, a nije imala adekvatan krov nad glavom! Širila je vedrinu i optimizam po ovom svijetu, a borila se za vlastiti život! Takva je bila naša, MOJA Ena, djevojčica koja nam je svojom vedrinom, optimizmom, hrabrošću, dobrotom i blagim osmjehom pokazala koliko puno ljubavi čovjek može darovati dok se bori za vlastiti život.

Danas nas je napustila nakon dugogodišnje borbe s teškim bolestima. Svi koji su ikad upoznali Enicu zavoljeli su je kao svoje dijete. Vidjeli su njenu čistu dušu, radosno srce i hrabrost koju rijetki nose u sebi. Neizmjernom tugom obavijeni opraštamo se od anđela koji će od danas obasjati nebeske dvore gdje će pronaći mir pozvana po Božjoj namjeri.

Svu dobrotu, skromnost, nesebičnost i ljubav koju si imala u svom srcu ponesi u vječnost.

Draga Ena, počivala u miru Božjem, a tvojoj majci i ocu iskrena sućut!
Mirno spavaj moj dobri anđele. 🙏❤️

Najnovije

Još iz rubrike