3.5 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Oprez! Na autocesti A3 sudar, na A1 puše bura, kolnici skliski

Oprez! Na autocesti A3 sudar, na A1 puše bura, kolnici skliski

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između naplatne postaje Zagreb – istok i čvora Rugvica u smjeru Bregane vozi se uz ograničenje brzine 60 kilometara na sat pa HAK upozorava vozače na pojačan oprez, pišu 24sata.

Autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica i Paški most zbog bure otvoreni su samo za osobna vozila. 

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene zabrana je još za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I.i II. skupina vozila).

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunel Tuhobić vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Kolnici su mokri i skliski u sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji i Baranji, Lici i Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju. Mjestimice u unutrašnjosti ima i magle. Vozači se upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

HAK upozorava: Životinja (uočena tri psa) na autocesti A3 na 271+500 km (kod PUO Rastovica), između čvora BABINA GREDA i čvora ŽUPANJA. Molimo korisnike za dodatan oprez. Na zagrebačkoj obilaznici uočen je pas na čvoru BUZIN. Molimo korisnike za dodatan oprez! 

Najnovije

Još iz rubrike