24.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Savršena žena? Muškarci su otkrili kakva bi ona trebala biti

Savršena žena? Muškarci su otkrili kakva bi ona trebala biti

Pametna, seksi i s dobrim smislom za humor – to su najčešće osobine koje muškarci traže u savršenoj ženi. Međutim, nije sve tako jednostavno, tvrde čitatelji portala Women’s Health. Stvarni su muškarci podijelili svoje viđenje idealne žene.

Moja idealna žena je jedinstvena. Ona ne “strši” iz mase, ali njezin smisao za humor, osmijeh i interesi je izdvajaju od svih drugih. Ona se voli družiti, ali i točno zna kad mi treba prostora.

Moja žena iz snova je lijepa, neovisna i pravi izazov za mene. Ona je izravna i iskrena jer je to najvažnije za našu komunikaciju. Tražim ženu koja žudi za novim stvarima i koja će mene izvući iz uljuljkane svakodnevice. Ako je sve to i još voli jesti te putovati – takav bi tip žene bio idealan za mene.

Uvijek sam cijenio spremnost na kompromis jer je to temelj dobre veze. Osim toga u idealnoj ženi tražim suputnika koji dijeli moja uvjerenja i moralne vrijednosti.

Tražim nekoga koga krasi poniznost, ali i istovremeno je dovoljno samopouzdana da se istakne među drugima.

Ne želim žensku verziju sebe, već nekoga tko će dijeliti moje interese. Iako možda zvuči kao klišej, tražim nekoga s kim bih rado zaglavio na pustom otoku, jer na kraju krajeva to je brak.

Idealna žena zna se brinuti za sebe, snažna je i ne ponaša se kao dijete. Ona se odlično slaže s mojim prijateljima, podupire me i uživa u sličnim aktivnostima kao i ja.

Može me privući djevojka koja je ambiciozna i ima jasne ciljeve u životu. Ona ne sjedi doma i ovisi o svom muškarcu, već je odličan radnik. Takva je žena puna potpore i jednostavno zaslužuje sve što poželi.

Kad sam tražio idealnu ženu, najvažnije mi je bilo da je odana, zgodna, zabavna i ima velike grudi. Zasad sam pronašao ženu s tri od četiri navedene osobine. Također, želio sam nekoga tko će biti dobar roditelj i kojem će raspored dopustiti obiteljski život. Važno je da uživa u mojoj obitelji jednako kao što bih ja u društvu njezine.

Idealna žena je racionalna i ne zaključuje napretek. Ona je otvorena prema drugim kulturama i tradicijama. Razumije moj smisao za humor i vjeruje da prava ljubav doista postoji. Žena iz snova je dobra prema svima, inteligentna i dobro se snalazi u najrazličitijim situacijama.

Pronašao sam ženu koja me nadopunjuje. U područjima u kojima sam ja slab, ona je snažna. To je velik posao, ali ona se odlično snalazi.
Volim svoju djevojku zato što kraj nje mogu biti svoj. Čak i kad sam je prvi put vidio, a nismo progovorili ni riječi, znao sam da je ona prava. Najviše od svega sviđa mi se što podupire moje odluke i pomaže da se iz njih izrodi nešto veće, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike