26.7 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Obuljen Koržinek: Jučerašnja Milanovićeva izjava me šokirala

Obuljen Koržinek: Jučerašnja Milanovićeva izjava me šokirala

Ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek nakon svečanog otvorenja novog prostora u delničkoj gradskoj knjižnici komentirala je jučerašnje izjave predsjednika Republike Zorana Milanovića vezane uz HRT.

– Jučerašnja izjava me šokirala, posebno zato što je sadašnji predsjednik dok je bio premijer zapravo inaugurirao koncept i zakonski okvir upravljanja HRT-a i mislim da je zadnji koji bi danas trebao ikoga prozivati. Mi nemamo nikakve ambicije utjecati na bilo koji medij u Hrvatskoj, upravo suprotno. Smatramo da jačamo i našu demokraciju i sve naše vrijednosti u našem društvu ako nastojimo da vama novinarima osiguramo da radite svoj posao profesionalno i bez pritiska, kazala je Nina Obuljen Koržinek, ministrica kulture i medija.

Delnice su nakon 147 godina dobile novi prostor gradske knjižnice, površine 500 četvornih metara. Projekt vrijedan 6 milijuna kuna najvećim je dijelom sufinanciralo Ministarstvo kulture i medija, a preostali je novac većinom iz ostavštine Delničanke Janet Majnarich, prenosi HRT.

VIDEO Plenković iznenađen što ga nitko od novinara nije ništa pitao o slobodi govora, nakon Milanovićevog napada na HRT

Milanović nastavlja: Ne bojte se, ravnatelji kombinata s Prisavlja… prokazivat ćete nepodobne sve dok je moć kod Plenkovića jer zato vas ima

VIDEO Milanović udario po Jandrokoviću, a onda se obrušio na HRT i posvađao s novinarima: Yutel i još gori od toga

Najnovije

Još iz rubrike