12.3 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Ravnateljica istukla curicu (6). Majka snimila u strahu da joj nitko neće...

Ravnateljica istukla curicu (6). Majka snimila u strahu da joj nitko neće vjerovati: Udarala ju je s mržnjom

Američku javnost zgrozio je video u kojem ravnateljica osnovne škole na Floridi Melissa Carter drvenom daščicom udara 6-godišnju djevojčicu, a spomenutu snimku snimila je i objavila majka djevojčice.

– Mržnja s kojem je udarala moju kćer…ja nikad nisam udarila svoju kćer – navela je majka 6-godišnje djevojčice za američke medije.

Ravnateljica je išla kazniti djevojčicu zbog navodne štete u vrijednosti od 50 dolara (312 kn) koju je učinila računalu. Majka, čiji identitet nije poznat, pozvana je u školu 13. travnja. No, umjesto da plati štetu, poslali su je u ured ravnateljice gdje je našla svoje dijete sa ravnateljicom i školskom tajnicom.

Vrlo brzo je shvatila kako nema kamera i kako je mora snimiti jer joj, inače, nitko drugi neće vjerovati. Naime, čini se kako majka ne priča engleski vrlo dobro.

– Nitko mi ne bi vjerovao. Žrtvovala sam svoju kćer kako bi svi drugi roditelji shvatili što se događa u školi – ustvrdila je.

Kasnije tog dana odvela je kćer liječniku kako bi mogli dokumentirati ozljede uzrokovane drvenom daščicom.

– Dobit ću pravdu za moju kćer kad već nisam nisam mogla pred njoj – obećala je majka.

Policija Clewistona i Odjel za djecu i obitelji potvrdili su medijima da istražuju slučaj. Odvjetnik obitelji Bret Provinsky ustvrdio je kako državno odvjetništvo u ovom trenutku istražuje ima li dovoljno dokaza za podizanje optužnice protiv ravnateljice.

– Dijete je prestrašeno. Osjeća se ranjivo – naveo je Provinsky, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike