22.1 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Nijemac htio fotografirati prometnu u Frankfurtu s više mrtvih, sad ga čeka...

Nijemac htio fotografirati prometnu u Frankfurtu s više mrtvih, sad ga čeka ogromna kazna

Stravična nesreća dogodila se u nedjelju navečer, malo prije 22 sata, u blizini Zračne luke Frankfurt, na autocesti A3 u smjeru Kölna.

Vozač kamiona udario je u dva vozila koja su zbog kvara stajala na zaustavnom traku. Jedan je muškarac preminuo na mjestu nesreće, a teško ozlijeđena žena preminula je malo kasnije u bolnici. U bolnici se nalazi i treća osoba koja je zadobila ozljede u nesreći, piše Fenix-magazin.de.

Glasnogovornik policije u Frankfurtu tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak nije mogao objasniti zbog čega je došlo do nesreće, odnosno zašto je kamion udario u dva vozila koja su stajala na zaustavnom traku na autocesti A3.

Usred svog tog užasa, vozač koji je prolazio svojim vozilom pokušao je fotografirati nesreću. Glasnogovornik policije rekao je da je situacija bila dramatična, a kad su vidjeli da vozač pokušava fotografirati mjesto nesreće, policajci su ga zaustavili, izveli iz automobila i odveli do tijela poginulog muškarca.

Htjeli su mu jasno dati do znanja da takvi prizori ne bi trebali biti na mobitelu, pogotovo ih ne bi trebalo pokazivati drugima ili još gore, stavljati na društvene mreže. Vozača koji je htio fotografirati mjesto nesreće čeka stroga kazna, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike