21.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno VIDEO Mlinarić u Borovu: Sad ću vam reći zašto nikad SDSS neće...

VIDEO Mlinarić u Borovu: Sad ću vam reći zašto nikad SDSS neće doći ovdje

Izaslanstvo Domovinskog pokreta nazočilo je danas obilježavanju 30. obljetnice ubojstva dvanaest hrvatskih redarstvenika u Borovu Selu. Tamo su se stradalim redarstvenicima poklonili saborski zastupnici Stipo Mlinarić Ćipe i Vesna Vučemilović, te istaknuti članovi Domovinskog pokreta prof. Drago Kraljević i Srećko Telar.

Nikada ne smijemo zaboraviti žrtvu naših branitelja, ali ni kako je sve počelo, da se ne bi ponovilo. Od državnog vrha, Andreja Plenkovića i HDZ-a ne čudi nas više ništa, pa ni to što nisu htjeli financirati obilježavanje ove obljetnice, piše DP.

“Sad ću vam reći zašto nikad SDSS neće doći ovdje, Milorad Pupovac, Dragana Jeckov koja tu stanuje par kilometara odavde. Zato što je odavde početak. Odavde je počeo rat u istočnoj Slavoniji. Kad bi došli ovdje priznali bi da su oni počeli rat”, poručio je Mlinarić iz Borova Sela.

Kao dio izaslanstva Domovinskog pokreta Vesna Vučemilović sudjelovala je na obilježavanju 30. obljetnice ubojstva hrvatskih redarstvenika u Borovu Selu.

“Ne smijemo nikada zaboraviti žrtvu naših branitelja. Ne smijemo nikada dozvoliti da se sjećanje na njih zatomi, ali isto tako ne smijemo zaboraviti ni kako je sve počelo”, poručila je Vučemilović iz Borova Sela.

AUDIO Mural masakriranim redarstvenicima je nepoželjan: Načelnik Borova odgovorio Milanoviću koji ga je nazvao papkom, Penavu optužio za provokacije

Najnovije

Još iz rubrike