Monika Kravić udala se za poznatog odvjetnika, proslavili u najužem krugu bliskih ljudi

Poznati par zaručio se početkom ove godine nakon godinu dana veze. Iako je prošla kroz turbulentan razvod, bivša voditeljica ponovo je pronašla sreću u Franu Olujiću.

Bivša televizijska voditeljica Monika Kravić izrekla je u jednom zagrebačkom hotelu sudbonosno ‘da’ uglednom odvjetniku Franu Olujiću za kojeg se zaručila početkom godine na putovanju u tropske krajeve. Ceremonija se održala u Zagrebu, a par je bračne zavjete, kako se doznaje, izmijenio u najužem krugu ljudi – prema propisanim epidemiološkim mjerama.

Inače, par se zaručio nakon godinu dana veze za koju se saznalo u veljači prošle godine, kada su viđeni na romantičnoj večeri.

Bivša voditeljica baš i ne voli iznositi informacije o privatnom životu pa tako nije ni potvrdila da se 2017. rastala od Mamića.

Iako je prošla kroz turbulentan razvod, sreća joj se ponovno osmjehnula, a svojedobno je izjavila da nije odustala od ljubavi.

“Ljubav je jedino što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav i žrtva, ljubav su i leptirići… Za ljubav ima mjesta kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu”, rekla je Kravić za RTL, piše Gloria.

Share This Article