24.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i lijepa glumica postat će roditelji!...

Čombe iz “Lud, zbunjen, normalan” i lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

Legendarni Čombe iz serije “Lud, zbunjen, normalan” postat će tata.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić (44) i njegova supruga, Hrvatica Marija Omaljev (38), koja je također glumica, sretnu vijest potvrdili su na svojim Instagramima. Oboje su objavili istu prekrasnu fotografiju s plaže u Kaliforniji gdje žive od 2003. godine i gdje Miraj zadnjih godina gradi holivudsku karijeru, a u objavi su otkrili i bebin spol.

“Naša djevojčica stiže u listopadu”, napisao je glumac pred fotografije na kojoj se već nazire Marijin trudnički trbuh, a ona je uz istu fotku na svojem Instagramu njihovoj nerođenoj kćeri poručila: “Vole te mama i tata”.

Par je ispod objava dobio mnogobrojne čestitke među ostalima i od svojih kolega glumaca poput Tarika Filipovića, Nataše Janjić i Slavka Sobina.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine i ovo će im biti prvo dijete. Vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ima iznad srca, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike