26.9 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Ušuljao se u dvorište obiteljske kuće da bi ubio dvogodišnju kujicu Mašu:...

Ušuljao se u dvorište obiteljske kuće da bi ubio dvogodišnju kujicu Mašu: Nitko od ukućana nije pomislio da se puca po njihovom dvorištu

Obitelj Katarine Poljak nije ni slutila da se usred noći po dvorištu njihove kuće kretala osoba koja je upucala njihovu dvogodišnju kujicu Mašu. Nažalost, Mašu su našla djeca gospođe Poljak u dvorištu u Beretincu.

Katarina se prisjeća kako je Maša imala je mogućnost izbora hoće li boraviti u dvorištu ili kući. Ipak, te večeri odabrala je spavanje na travi u dvorištu. Ukućani su rekli kako su čuli pucnjeve oko jedan ujutro, ali nitko nije ni pomišljao kako se puca po njihovom dvorištu. Da stvar bude još gora, obiteljska kuća se ne vidi najbolje s ulice pa je ubojica odlučio ući u dvorište, piše Večernji list.

Ubojica koji je hladnokrvo ubio Mašu pucao je prema kući. Stajao je svega nekoliko metara od nje, ubio ju i otišao. Kujica nije pustila ni zvuk već se jedva dovukla do kamina gdje su je i našla djeca iduće jutro. Nakon što su obavijestili policiju koja je kontaktirala veterinara, utvrđeno je kako je od tri prostrijelne rane, jedna bila kobna jer je iz nje obilno krvarila.

“Pas je uginuo u blizini mjesta na kojem je propucan, a policijski službenici nastavljaju daljnji rad na pronalasku nepoznatog počinitelja kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja”, javili su iz PU varaždinske, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike